انتخاب دستگاه فیلتر هوا بر اساس بودجه!
مسلماً اولین شاخص و عاملی که در تصمیم ما برای انتخاب نوع دستگاه تولید فیلتر هوا یا به اختصار دستگاه فیلتر هوا اثرگذار است، قیمت دستگاه است چون به بودجه و توان اقتصادی ما مربوط می شود؛ امّا آیا این علت باید مهمترین دلیل ما باشد؟
واقعیت این است که انتخاب دستگاه فیلتر هوا علاوه بر تناسب با بودجه که البته مسألهی مهمی است، به مسائل بعدی نیز مربوط میشود، مسألهی پسند بازار!

پس از ذکر این مقدمه به تفاوتهای انواع دستگاه فیلتر هوا میپردازیم:
انواع دستگاه فیلتر هوا و تفاوتهای آنها
۱٫ نوع دستی دستگاه
نوع دستی تولید فیلتر هوا متشکل از دستگاه چینکن کاغذ به اضافهی ظرفی برای مخلوط کردن است. در ظرف، به طور دستی ترکیب پلیال و ایزوسیانات را به وسیلهی پیمانه، به نسبت ۱ به ۳ مخلوط میکنند و در شیار قالب فوم به طور یکنواخت، میریزند. سپس المنت ( کاغذ چین خورده ) را و بعد از آن توری فلزی را قرار داده و با گیره هایی مجموعه را تحت فشار قرار میدهند. پس از مدت زمان معینی فیلتر هوا برداشته و بسته بندی میشود.
مزایا و معایب:مزیت این روش، راه اندازی ارزان خط تولید است، تنها دستگاه چین کن کاغذ به همراه یک همزن، تجهیزات موردنیاز هستند.
عیب این روش، دقت پایین این کار است، چه در ترکیب مواد اولیهی پلی یورتان و چه در یکنواختی تزریق و چه در یکنواختی فشار گیره هایی که به جای پرس هلدینگ استفاده میشود.
به نوعی می توان گفت که کیفیت فیلتر هوای تولید شده در این روش بستگی زیادی به دقت فرد دارد.

۲٫ دستگاه نیمه اتوماتیک:
در این دستگاه با ترکیب و تزریق مادهی پلی یورتان به وسیله ی دستگاه انجام میشود. در این روش از میز CNC استفاده می شود، اما زنجیر یا تسمه برای انتقال نیرو به کارگیری میشود.
۳٫ مزایا و معایب
واضح است که در این روش مشکلات روش دستی وجود ندارد ولی به علت استفاده از تسمه یا زنجیر، وجود لرزش هایی موجب می شود که دقت لازم حاصل نشود.
۴٫ دستگاه اتوماتیک
در این روش میز CNC به کار گرفته نمیشود، اما به دلیل استفاده از میز، تسمه، هد متحرک، میکس و تزریق خودکار مواد اولیهی فوم، این روش دقت بسیاری دارد.
مزایا و معایب: دقت و کیفیت ساخت در این روش بالاست وتنها عیب این روش، قیمت بالای تجهیزات میباشد.